Gastvrij in cultuur: dat is wie wij zijn en waar we goed in zijn.

Als Publieksmedewerker (Hôte) zorg jij ervoor dat elke museumbezoeker de best mogelijke ervaring beleeft. Of je nu tickets scant bij de ingang, audiogidsen uitdeelt, bezoekers wegwijs maakt in het museum of een hand bijsteekt in de garderobe: met een enthousiaste en gastvrije houding maak jij elk museumbezoek compleet.

Jouw open blik op de wereld, je hart voor cultuur en maatschappij en je kracht om makkelijk contact te leggen, maken dat jij een ‘echte’ Hôte bent! We kijken naar jou en wat jij meebrengt met je unieke karakter, je humor en talent.

Voor ieder wat wils

Het werken als publieksmedewerker kan heel afwisselend zijn. Afhankelijk van de locatie waar je werkt, zijn er verschillende dingen die je op een werkdag doet. Misschien start je vandaag in de museumwinkel en moet de voorraad nog aangevuld worden of open je de deuren van het museum en help je met het scannen van de tickets. Of je nu werkt in een kleinschalig kunstmuseum, een museum voor nieuwe media of een museum met een cultureel maatschappelijk thema, iedere plek heeft zo zijn eigen bijzonderheden die passen bij wat jij meebrengt. Wat ons uniek maakt is dat wij voor jou op zoek gaan naar een plek waar jij je thuis voelt.

Mocht je op meerdere plekken ervaring op willen doen, ook dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Werken bij Hôtes Culture heeft mij vanaf de dag dat ik solliciteerde één mooi avontuur opgeleverd. Elk moment van contact is vol in aandacht. Ik word altijd met een lach begroet en krijg alle waardering!

- Rosemary, Floormanager bij M.

Heb je vragen of ben je op zoek naar meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Onze Coördinator Werving en Selectie vertelt je graag meer over de mogelijkheden!

Barend van Zon

Coördinator Werving en Selectie