Leuk kennis te maken!

Nét dat stapje extra zetten

In 2014 begon Jurjen in z’n eentje vanuit het souterrain van het Grachtenmuseum te bouwen aan ‘zijn’ Hôtes Culture. Inmiddels is het niet meer ‘zijn’ maar ook ‘ons’ geworden en zijn we uitgegroeid tot een enthousiaste en gedreven club van dertien. Het souterrain is ingeruild voor de mooiste zolderverdieping van de stad! Wat we allemaal met elkaar gemeen hebben is het plezier om met en voor ‘onze’ HC’ers nét dat stapje extra te zetten!

Jurjen Smits

Oprichter

Leonie Hangoor

Operationeel Directeur

Sophie de Waal

Coördinator Financiële Administratie

Tessa Adamson

Coördinator

Marieke de Haan

Coördinator Guides

Chelsea van der Linden

Projectleider Business Development

Jelle Dobbelaar

Coördinator

Anette Jolink

Medewerker Planning en Coördinatie

Barend van Zon

Coördinator Werving en Selectie

Marjolein Hollenberg

Coördinator

Sam Broere

Coördinator en Medewerker Administratie

Julia Damiaans

HR Coördinator

Sephala Spekkers

Medewerker Planning en Coördinatie

Barend:

"Verder kijken dan mijn neus lang is, dat is wat ik zo leerzaam vind aan het kennismaken met nieuwe medewerkers. Je ontdekt altijd weer iets bijzonders wanneer je van mens tot mens in gesprek komt."

Marieke:

"Ik geniet ervan om even de tijd te nemen voor persoonlijk contact, het is fijn om iemand te spreken en te weten hoe het gaat. Dat helpt om alles nog beter te regelen voor de educatieve afdeling bij een museum en voor al onze museumdocenten. Zo zijn we samen echt een geheel, het is heel leuk om daar deel van uit te maken!"

Chelsea:

"Als oud publieksmedewerker en rondleider weet ik wat het is om dagelijks in een museum de bezoekers te ontvangen en begeleiden. Nu denk ik ook strategisch mee met onze opdrachtgevers. Van die combinatie word ik heel enthousiast!"