Met Hôtes Culture de toekomst tegemoet

Vanuit onze liefde voor de culturele sector is, naast Hôtes en Guides, ook Hôtes Future ontstaan. Hiermee richten we ons op iedereen die een toekomst in de culturele sector voor zich ziet en daar wat hulp bij kan gebruiken. We bieden begeleiding naar werk en trainingen, zodat er ook voor iemand met een arbeidsbijzonderheid plek is in een museum. Zo willen we een springplank zijn om (weer) houvast, ritme en zelfvertrouwen te kunnen bieden. We hebben ons verbonden aan de Social Impact Deal, een Europees initiatief in samenwerking met de Gemeente Amsterdam, die ons helpt om dit te bereiken.

Lees meer...

Hiernaast zijn we ons ook bewust van onze bijzondere positie in de culturele sector. We willen ons grote netwerk gebruiken om een positieve invloed uit te kunnen oefenen op het gebied van diversiteit en inclusie. Daarom hebben wij onze eigen code hierover opgesteld. We realiseren ons dat dit beleid altijd in beweging zal blijven en staan open voor input van zowel opdrachtgevers als werknemers.

Hôtes Culture werkt met veel gedrevenheid aan het stimuleren van een inclusieve werkcultuur.

Ze bieden duurzame werkplekken aan Amsterdammers met een ondersteuningsbehoefte bij vele prachtige musea die onze stad rijk is!

– Werkkoepel Amsterdam

"Hôtes Culture draagt bij aan de maatschappelijke rol die we als museum willen vervullen." Grachtenmuseum Amsterdam

HEB JE VRAGEN OF BEN JE OP ZOEK NAAR MEER INFORMATIE? NEEM DAN GERUST CONTACT MET ONS OP.

Barend van Zon

Coördinator Werving en Selectie