Wij begrijpen hoe uitdagend het is om publiekspersoneel en educatie goed te organiseren

Bij Hôtes Culture bieden wij onze opdrachtgevers hulp bij alles wat met goed personeelsbeleid te maken heeft. We werken met gastvrije publieksmedewerkers en kundige museumdocenten. Wat ons uniek maakt is het netwerk van musea dat wij inmiddels om ons heen hebben verzameld. Zo kan je als museum gebruik maken van een grotere poule van medewerkers. Een succesvolle samenwerking begint bij ons bij zorgvuldige werving en selectie. Zo vraagt iedere locatie om een ander type mens. Wij geloven dat een goed publieksteam het verschil maakt! Vanuit deze visie verzorgen wij een totaalpakket voor jouw museum.

We staan voor je klaar op het gebied van:

  • Werving en selectie
  • Roostering en planning
  • Locatie gebonden coördinatie
  • HR en relevante regelgeving
  • Salarisadministratie
  • Verzuimbegeleiding
  • Strategisch personeelsbeleid
  • Opleiding en training van medewerkers

Samenwerken met Hôtes Culture betekent vooral; ontzorgd worden.

De publieksmedewerkers die we inhuren zijn zorgvuldig geselecteerde museumprofessionals en als er iemand ziek is dan regelen ze altijd goede vervanging. Zo hoef ik me geen zorgen te maken over de bezetting en de kwaliteit van het personeel. Daarnaast creëren we samen met Hôtes Culture werkplekken in het museum voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en draagt Hôtes Culture daarmee ook bij aan de maatschappelijke rol die we als museum willen vervullen.

Martijn Bosch, Directeur Grachtenmuseum

Hôtes Culture heeft aan een half woord genoeg om de kandidaten te werven die perfect voldoen aan onze specifieke wensen.

Hun publieksteam bestaat uit gastvrije, enthousiaste aanpakkers die moeiteloos onze bezoekers verbinden met de kunstinstallaties.

Matthijs Borghgraef, Coördinator Publieksteam bij M.

Wij geloven dat een goed publieksteam het verschil maakt!

Heb je vragen of ben je op zoek naar meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Onze Operationeel Directeur vertelt je graag meer over wat wij kunnen betekenen voor jou!

Leonie Hangoor

Operationeel Directeur